Om La Perla
La Perla er et unikt kulinarisk stoppested som forener den varme sjelen til det italienske kjøkkenet med den elegante enkelheten i Norge. Hver rett forteller en historie inspirert av tradisjon, beriket med moderne preg.
Etablert i juni 2024 i Nittedal, Norge, er Laa Perla et resultat av en felles drøm mellom to lidenskapelige mennesker: Stefano har bodd i Norge i omtrent 15 år og drømte lenge om å åpne en autentisk middelhavsrestaurant – noe han mente manglet i det norske restaurantlandskapet. For å realisere denne drømmen, inngikk han samarbeid med kokk Resul Dalkıran, som har gastronomisk utdanning og over 15 års erfaring fra det profesjonelle kjøkkenet. Resul har bodd i Norge de siste seks årene og er kjent for sin lidenskap for italiensk mat og sjømat.
I dag tar Stefano imot gjestene i en varm og innbydende atmosfære i restauranten, mens kokk Resul setter sitt preg på hver tallerken med sine unike oppskrifter. For denne duoen er La Perla ikke bare et sted for å spise – det er et sted for å skape minner. Vår misjon er å bringe middelhavets varme og smak til hjertet av Norge. Vi ønsker at hver rett vi lager med ferske og kvalitetsrike råvarer, skal etterlate et varig inntrykk hos våre gjester. Vår visjon er å være representanten for middelhavskjøkkenet i Norge. Vi ser på La Perla ikke bare som en restaurant, men som et sted som tilbyr en kultur- og livsstilsopplevelse hvor gjestene kan føle seg hjemme.

Fantastisk plass med fin design og vennlig atmosfære! Maten er veldig deilig og prisene er veldig bra. Servicen er utmerket, personalet veldig hyggelige og serviceinnstilte!
Chara Gerasimopoulou
En hyggelig opplevelse med familien. Imøtekommende servitører, maten kom kjapt og den var helt nydelig. Anbefales!
Ingvild Eide
We went for dinner with my wife.Is one of the best restaurants the service the food the atmosphere everything amazing!
