Image Alt

Dessert

Dessert

Tiramisu La Perla (H | E | M)
129,

Tiramisu, klassisk dessert med espresso, cafe ameretto og mascarpone ost. En smakfull og kremet avslutning på måltidet.

Ombra di Sansebastian (M | E)
149,-

San Sebastián cheesecake med kremost og en spesiell saus. En kremet og smakfull dessert.

Fondente al Cioccolato (M | E)
129,-

Hjemmelaget sjokoladefondant med vaniljeis. En uimotståelig og smakfull dessert.

Sjokoladekake (M | E | H)
129,-

Ekte serveres vår hjemmelagde, saftige sjokoladekake med en kule vaniljeis – en perfekt avslutning på måltidet.

Crème Brûlée (M | E)
129,-

Crème brûlée med vaniljekrem og karamellisert sukkertopp. En klassisk og elegant dessert.

Merk: Rettene kan inneholde allergener. Kontakt oss ved spørsmål eller allergier – vi hjelper gjerne!
H: hvete | SK: skalldyr | E: egg | F: fisk | SO: soya | VN: veggnotter | P: pistasj | M: melk | SL: selleri | BL: blotdyr | SE: sesamfro | SU: sülfit | SN: sennep | R: rug | HA: havre | B: bygg | PJ: pinjekjerner

La Perla Restaurant & Fine Dining

Åpningstider:

Mandag – Torsdag: 10:00 – 21:00

Fredag – Lørdag: 10:00 – 22:00

Søndag: 14:00 – 21:00